Fél életünket irodákban éljük le, nem mindegy hogy! a kozoslegter@gmail.com-ra küldd el az irodai sztorid!

Közös légtér

Közös légtér

Ön ülne lépcsőre szék helyett egy irodában?

2017. március 20. - Otthon

Annyira modernek ma már az irodák, hogy némelyik a széket is kihagyja az életünkből. Jó lesz a lépcső is, meg előtte egy spéci asztal, mondják a munkáltatók, vagyis a megrendelők. És Önnek?

De ne szaladjunk ennyire előre, előtte hadd mondjuk el, hogy az Interiordesign magazin minden héten összegyűjti a legjobb képeket az Instagramról, most az innovatív, modern irodákat szemlézték a szerkesztők az olvasói voksok alapján. A végeredményt látva csak annyit mondunk, hogy egy Hong Kong-i modern irodában biztosan senki nem akarna reggel 9-től 5-ig üldögélni.

Az innovatív iroda kifejezés egyet jelent a modern, nagyon mai, szinte már futurisztikusan berendezett terekkel. És pontosan ezt tartják szem előtt az enteriőr designerek, amikor megkapják a feladatot, készítsenek egy gyönyörű innovatív irodát, ami egyszerre több száz ember igényét kielégíti.

hoffice2.jpg

A terek tágasak, a fények vagy nagyon hangulatosak vagy sokkolóak, a berendezés letisztult és egyszerű - ezt a következtetést lehet levonni az alábbi innovatív irodák fotóiból. Na és azt, hogy egyes helyeken még a székkel is spórolnak, ha megnézik a galériát, az egyik képben világosan látszik hogy "nem jutott" ülő alkalmatosság a dolgozóknak.

Csakhogy ha valamire azt mondjuk, innovatív, még nem biztos, hogy otthonos és kényelmes is lesz. Sőt, nagy valószínűséggel nem az egyén kényelme a lényeg, hanem a közösség összekovácsolódása olyan térben, ahol a kreativitásuk és a munkabírásuk nem sérül.

Az alábbi galériában akad ügyvédi iroda, LED lámpákat gyártó cég irodája, Hong Kong-i adminisztratív iroda - ami inkább néz ki hűtőszekrényekkel teli szobának -, és egy Broadwayen fekvő loftiroda is helyet kapott az Interirordesign magazin gyűjtésében. A loftirodák, mint innovatív irodák nálunk is ismertek, jelenleg egyetlen ilyen szabad épület van Budapesten, a Buda Loft Offices, amiben négy fedett terasz is van a hatalmas terek és fehér színek mellett. 

Fotó: Instagram

A bejegyzés trackback címe:

https://kozoslegter.blog.hu/api/trackback/id/tr7112275981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása