Fél életünket irodákban éljük le, nem mindegy hogy! a kozoslegter@gmail.com-ra küldd el az irodai sztorid!

Közös légtér

Közös légtér

Ezért utáljuk az asztalnál hangosan rágcsálókat

2016. december 13. - MeNa

Biztos, hogy legalább 3 dolog van, ami minden irodában konfliktusforrás. A többit most nem részletezzük, de ez a három megér két-három mondatot.

Minél több ember ül egy szobában, annál több esély van arra, hogy valaki megsértődjön, megharagudjon, egyszerűen berágjon a másikra. Azonban van három dolog, ami minden irodában konfliktusforrásnak számít, úgyhogy ha téged is zavar, nem vagy egyedül!

11752143_l.jpg

Az étel

Minden irodában van valaki, aki az asztalánál ülve szereti megenni az ebédjét, hiába várja kint szép konyha. Az sem zavarja benne, hogy mindenki az ebédjét szagolja, hallgatja ahogy rág, majszol. De legalább ő csak naponta egyszer teszi ezt meg! Sokkal zavaróbbak az állandó rágcsálók, akiknek a kezében mindig ott figyel egy ropi vagy keksz. Rászólni persze nem lehet, mert Te lennél a legnagyobb lúzer, ha azt mondanád, hogy "Hagyd már abba az evést, mert zavar a kekszed ropogása!"

A hőmérséklet
Az a fránya légkondi… Az egyik mindig be akarja kapcsolni, a másik viszont mindig letekerné a távirányítón az értékeket. Van, aki állandóan fázik, míg mások majd megsülnek. Az irodai hőmérséklet sok vitához vezet, és soha nem lesz olyan, akinek igaza van a témában. Mit lehet tenni? Például gyakran szellőztetni vagy kérni egy hősugárzót. Az is lehet, hogy beszélni kellene az üzemeltetővel, hátha egyszerűen elromlott a berendezés. Egymás meghallgatása azonban kötelező.  

 

A zene

Biztos Te is ismersz olyan önkéntes dj-ket, akik valamiért azt képzelik magukról, hogy az ő feladatuk az, hogy napközben egy kis zenei aláfestéssel oldják a munkahelyi stresszt. Mindenkinél. Mivel a fülhallgatót nem ismerik, így poénosabbnál poénosabb számokat pakolnak, karácsonykor egészen biztosan felcsendül az All I want for Christmas, és nem lehet megértetni velük, hogy már kiszórakoztátok ezen magatokat tavaly.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kozoslegter.blog.hu/api/trackback/id/tr6412045091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása