Fél életünket irodákban éljük le, nem mindegy hogy! a kozoslegter@gmail.com-ra küldd el az irodai sztorid!

Közös légtér

Közös légtér

A világ legmenőbb irodaházai

2016. augusztus 01. - iroda l mar

1erdo.jpg

Akad amelyik olyan, mint ha az erdő közepére pottyantották volna le a világűrből, játszóházakat idéző és élethű, műanyag krokodillal is felturbózottat is fellelni.

2leghajo.jpg

A legmenőbb hightec-cégek (Google, Facebook stb) az irodaházaikkal is a lazaság oltárán áldoznak.

3taxi.jpg

Gyakran az alapterméket, vagy szolgáltatást is tükrözi az irodaház, mint például a Lego-székház hatalmas kirakós elemei, no meg a csőcsúszda.

4cso.jpg

vagy a sharing economy nagymesterének, az Airbnb-nek a lakást idéző formavilága.

5airbnb.jpg

Szerintetek tényleg hangulatosabb ilyen helyen dolgozni, vagy a munkavégzés terepe azért még se nézzen úgy ki, mint egy vurstli? Akad valakinek személyes tapasztalata a rendhagyó irodaházakban végzett napi melóról? És melyik a legmenőbb magyar irodaház? A Prezié, vagy netán valamelyik olyan vidéki, esetleg budapesti külvárosi irodaház, amiről csupán azért nem tudni, mert nincs felkapva?

Várjuk olvasóink tippjeit, belföldi és külföldi irodaházas tapasztalatait akár e-mailben, akár kommentben. A legklasszabbakat külön posztban is lehozzuk. E-mailt a kozoslegter@gmail.com-ra küldhettek.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozoslegter.blog.hu/api/trackback/id/tr78928804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bartonm 2016.08.02. 19:18:27

Nemrégiben sikerült megnéznem a Google zürichi főhadiszállását és ugyan valóban van csúszda, játékterem stb. Az alkalmazottak korántsem ennyire "poénos" hangulatú helyen dolgoznak, hanem, majdhogy nem üres, szürke falakkal körülvett túlzsúfolt irodákban. A bejegyzésben található képek a laza meetingekre lettek kialakítva, így ezek a képek ugyan "cool"-ak, de meglehetősen elferdítik a valóságot.

2016.08.02. 21:17:18

Aki csuszdan erkezik egy megbeszelesre vagy babzsak fotelben ul, az nem komolyan veheto targyalofel es nem komolyan veheto szakember. Persze, fontos a baratsagos iroda: par noveny, termeszetes feny, kenyelmes, de funkcionalis butorok, nem tul harsany szinek, elegendo legter, elmelyult munkara lehetoseget ado irodak stb. Na de csuszda meg krokodil? Hogy egy megbeszelesen egy kosarban ulnek, ahol osszeer a terduk es a valluk? Hogy lehet igy barmit is erdemben megbeszelni? Hulyeseg es gyerekes.
süti beállítások módosítása