Fél életünket irodákban éljük le, nem mindegy hogy! a kozoslegter@gmail.com-ra küldd el az irodai sztorid!

Közös légtér

Közös légtér

Ciki, ha az irodai vécéből kihallatszik a puki?

2016. augusztus 09. - iroda l mar

wc.jpg

Egyeseknek a kis dolgok is okozhatnak nagy problémát, hát még a nagy dolgok! A Gyakori Kérdéseken kért tanácsot ez a húszéves lány, aki az első komoly, felnőtt munkahelyén nem szeretne megszégyenülni:

puki2.png

 

Van egy kis gondom, ami elég ciki dolog, és már eléggé zavar. Kakilás közben nagyon hangosakat pukizok. Ez otthon nem is gond, ellenben a munkahelyen annál inkább, mert minden kihallatszik a wc-ből. Sajnos vízcsap a wc-ben ott nincs, és állandóan húzogatni a klotyót is elég feltűnő dolog. A kolléganőimet "megfigyelve" csak nekem van a társaságban ilyen gondom. Sőt, nevessetek ki, elmondtam a legjobb barátnőmnek, aki nem sokkal később végignézette velem a kakilását, és olyan kis szolid hangokat produkált, úgy irigyeltem érte. De megoldást ő sem tudott mondani. Nem eszem semmi olyasmit, ami felpuffasztana, vagy túlzott gáztermelődést váltana ki. Most már el sem megyek kakilni a melóhelyemen, mert nagyon ciki, inkább tartogatom, de ez sem megoldás, mert néha annyira kell, hogy már majdnem összecsinálom magam.

Szóval lányok, ti hogyan tompítjátok a nem kívánt hangokat?

20L

A kakilás végignézés talán egy kissé bizarr, de a probléma valós. Milyen az igazán jó irodai vécé és milyen a pocsék? No és a kollégák hogyan használják azt a bizonyos helyiséget, ahová a király is gyalog jár?

Igénybe veszi-e a vajon mindenki az ingyenesen használható vécékefét, esetleg akad olyan munkatárs, aki gyanúsan sokat trónol, netán stikában az okostelóján babrál a céges klotyóban?

De az alapkérdést se kerüljük meg: milyen az ideális hangtompítás?

A leghasznosabb, no meg a legviccesebb olvasói történeteket külön posztokban is lehozzuk. (Ígérjük, utána alaposan kezet mosunk.)

kozoslegter@gmail.com-ra várjuk a történeteket, illetve akár kommentben is elküldhetitek a rövidebb sztorikat.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozoslegter.blog.hu/api/trackback/id/tr259910926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bobijub 2016.08.13. 11:13:58

nagyon szerencsétlen neveltetésben lehetett része annak a szerencsétlen hölgynek, akinek a fejében kialakulhatott egy olyasfajta logika, ami szerint szégyenkeznie kell, ha egy helyiségben azoknak a dolgoknak az egyikét csinálja, amik annak a helyiségnek a rendeltetésszerű használatához egyértelműen hozzátartoznak.

bár ismerek olyat is, aki elviselhetetlennek tartja, ha főzés közben kajaszag terjeng stb., de az ilyen kajaszagfóbiásokat is, meg ezt a jobb sorsra érdemes szerencsétlen hölgyet is azok közé a (elégy sokszor önhibájukon kívül) eszetlenek közé sorolom, akik ilyen logikával akár arra is kérhetnének tanácsot, hogy hogyan kell megtörölni a sáros cipőnket a lábtörlőben úgy, hogy a lábtörlő ne legyen piszkos, hogyan kell kezet mosni úgy, hogy a mosdókagyló ne legyen nedves, hogyan kell mosni úgy hogy a víz tiszta maradjon, stb.

KATASZTRÓFÁLIS, hogy egy olyan cikk, ami akár normálisan is végződhetett volna, egy kis elviselhető offtopik kitérő után (a vécékefe is offtopik, de a lógás a dobozban téma még az offtopiknál is offtopikabb) a lehető legostobábban fejeződik be. ahelyett hogy határozottan, egyszerűen és nyíltan kimondaná, hogy az illemhely azoknak a dolgoknak a helye, amiket máshol nem illik, inkább arra buzdítja az olvasókat, hogy a nagyon okosnak hitt jótanácsaikkal igyekezzenek még több ostobaságot összehordva fokozni a lelki szenvedéseit ennek a szerencsétlen kérdező hölgynek.

tarackos 2016.08.13. 11:13:58

Micsoda problema :)

Amugy szet kell huzni annyira a farpofakat, h kicsit nyitva legyen az anus es akkor akadalytalanul tavozik a levego. Lehet otthon gyakorolni...;)

Nemzeti Dohányos 2016.08.13. 11:13:59

Hogy is mondjam úgy, hogy ne tiltsanak ki egyből.. a barátnő valószínűleg szereti a "szex egyéb formáit". Minél jobban összenyomódik a gáz amíg átjut a nyíláson, a szabadba érve annál nagyobbat tágul, ami miatt hangosabb is lesz, mint egy robbanásnál. Nem véletlen van az a mondás, hogy börtön után kevesen finganak hangosan.

Hétszűnyű Kapenyányi Monyók 2016.08.13. 11:13:59

"Ciki, ha az irodai vécéből kihallatszik a puki?"

Az attól függ, hogy az irodai WC az iroda sarkában van-e a dolgozóktól függönnyel elválasztva? Ebben az esetben ciki, ha lobog az ominózus függöny. Egy ideig, aztán majd megszokják.

Egyébként a németországi tapasztalataim szerint, az ottani a fing- és sikítóf**sás orgiától - amit nap mint nap előadnak - egy átlag gasztroenterológusnak minimum rémálmai lennének.

tnsnames.ora 2016.08.13. 11:13:59

Férfi mosdóban:
- Székrekedésed van?
- Fingom sincs.

gizmo26666 2016.08.13. 11:13:59

Dobj bele egy fél méter vécépapírt a budiba, némileg csillapítja a segged alatt a visszhangot.

Alick 2016.08.13. 11:13:59

Ha már a témánál vagyunk, van aki ebből kevésbé csinál ügyet, sőt... Anno az első amerikai űrhajósjelöltek vizsgálatán a székletvizsgálat előtt szóltak a dokik, hogy aznap este inkább valami könnyűt egyenek. Erre az összes leendő asztronauta elment a leghirhedtebb mexikói jellegű étterembe kipróbálni az extrém fűszeres kajákat. :)

vizesnyolcas 2016.08.13. 11:13:59

Egyszerű. Puki cseppfolyósítása Espumisannal. - És ezt nem reklám, csak jó tanács. - Egy hátránya van: időben, azaz megelőzésként kell bevenni.

Ugyan Nemár 2016.08.13. 11:13:59

Mivel már beavattál másokat is a problémádba, megnyugodhatsz, hogy a portástól a felső vezetésig mindenki értesült a "problémádról", ne lepődj meg, ha esetleg új nickneved lesz az osztályon.
De legalább innentől fogva a folyosón grasszálva is eregetheted a galambot, senki nem fog már meglepődni :P

Pampalini13 2016.08.13. 11:13:59

Bassza meg ez mekkora egy kamu idétlenség. Szarjál reggel meló előtt kis fingos ne az irodában koncertezz.

Mr Eggs · http://farmprojekt.blogspot.com/ 2016.08.13. 11:13:59

Nem vagyok lány ugyan, de mindenki fingik még a főnököd is. Nincsen ebben semmi szégyelleni való. Legalább is addig nem amíg nem állsz valaki elé direkt, hogy aztán ... érted.

Advanced Flight 2016.08.13. 11:13:59

Menjen másik vécébe tojni, ami messzebb van a közvetlen kollégáitól. Ha megoldható.

Fehérlapos 2016.08.13. 11:13:59

A vécékefe használatáról is lehetne szakdolgozatot hívni. Egy régi, kastélyból átalakított kollégiumban szálltunk meg az gimis osztállyal, ahol kb. tizenöten aludtunk egy hatalmas teremben az osztályfőnökkel együtt. A teremhez egy kétszemélyes vécé tartozott. Az esti buli alatt pisilnem kellett, beléptem a klotyóba, a kagyló természetesen össze volt szarva. Nem nagyon, de azért zavaró volt. Egy pillanatra elgondolkodtam, hogy neki állok vécét pucolni, de mivel csak pisilnem kellett, férfiként inkább úgy döntöttem, hogy majd megcélzom a sugárral... Sajnos nem sikerült teljesen eltávolítani, maradt rajta valamennyi. De mindenképpen jobb állapotban hagytam a klotyót, mint ahogy találtam. Na jó, pár csepp azért került a földre is. Nyitom az ajtót, ott áll az osztályfőnök, neki is dolga volt ugyanott. Kicsit kínos volt, a többiek jól szórakoztak rajtam. Pár perc múlva kijött a tanár feldúlva, és tartott egy öt perces kiselőadást arról, hogy milyen már az, hogy az emberek úgy jönnek ki a klotyóból, hogy összeszarva hagyják. Nem nevesítette a dolgot, de mindenki engem nézett, hiszen én jártam ott előtte.
Na azóta mindig pucolom a más szarát is.

Killary Fucking Clingon 2016.08.13. 11:13:59

Talán fogd meg a segged jobb kézzel hátranyúlva, pont úgy mint amikor dugnak és szeretnél még egy két extra centit érezni, na ha ezzel megvagy, és jól széthúztad akkor reptesd a galambot. Garantáltan nem lesz hanghatás. Remélem segíthettem, de ha nem megy, írj és megmutatom hogy kell széthúzni..

firg_firg 2016.08.13. 11:13:59

google, how to fart silently in toilet, 350000 talalat

megy am magyarulis, google hogyan pukizzak halkan, 200 talalat

hogy mik nem vannak

átlátó 2016.08.13. 11:13:59

Nincs kellő önbizalmad...fingjál szarás közben és azon kívül is bátran. Vagy oldjad meg otthon, ott akár a perem alá is kenyhetsz anélkül, hogy kolleginák fintorognának...amúgy ők is ilyesmivel küzdenek szerintem, szóval üljetek össze és beszéljétek ki a problémát egy szakember nélkül.
Nem nagy ügy, esetleg opcióként jelentkezni kell gépesített lövésznek, - a harcos feministák tisztelni fognak érte. :D

átlátó 2016.08.13. 11:13:59

...jut eszembe...az is megoldás, ha fingópárnát teszel a kolleginák alá az egyenlőséget figyelembe véve...ettől még eltartott kisujjal kávézhattok. :D

ZON 2016.08.13. 11:13:59

Istenem, hogy eltorzult a világ... Sorkatonaként, 1989-ben, a 110 emberre rendszeresített 3 fülkéből ( a negyedikben ócska gázálarcokat tárolt a tetű szolgálatvezető, bosszúból mindig bebasztunk 4-5 darabot a kiürítendő kukába) kihallatszó erőteljesebb trombitaszót a zsüri hangos üdvrivalgása kísérte .

NagyVonalakban 2016.08.13. 11:13:59

Énekelni kell közben...ez ilyen egyszerű...

2016.08.13. 11:13:59

esetleg böfögjön közben

nem várt fordulat 2016.08.13. 11:13:59

Nem ciki. Emberek vagyunk, jön ami jön, ezen nem lehet változtatni és nem is kell.

Én is végighallgatom általában reggelenként, ebéd után az összes kollégám szarását. Megértem, hogy 20 évesen ez cikinek tűnhet, de ide még a király is gyalog megy.

Én 40 vagyok, alkoholista, szóval nekem elnézést, de ez az igazság, elég sokszor szoktam fosni. Olyan jó recsegősöket. Tudom, hogy minden kihallatszik. Amikor kilépek, igen, én is cikinek érzem néha, amikor tehetem, a lenti vécébe megyek, ahol dupla ajtó van. De nem foglalkozom vele, ugyan azt mondom magamnak amit feljebb is írtam. Ez van.

Minden ember pukizik, kakil, pisil, böfög, nyilván az irodába nem pukizom be, buszon sem, de szerintem ez egészen más. A WC pont erre való, hogy itt intézzük el az ilyen dolgokat.

TothLali 2016.08.13. 11:13:59

Terpeszállásban előrehajolni, farpofákat kézzel széthúzni...

thEListener 2016.08.13. 11:13:59

Zéró szénhidrát, tömérdek zöldség és rövid időn belül megoldódik a hölgy problémája.

m.e.h.t 2016.08.13. 11:13:59

Szard le,hogy ha kihallatszik a fingásod amikor kulázol! A klozetet erre találták ki. Egyébként van egy megoldás,büfögd fel,aztán úgy engedd ki! Vagy állj fejen és fosd le magad! Ezek mind ugyanolyan elbaszott tanácsok,mint amilyen ez a cikk is.....

MR3 Béla 2016.08.13. 11:13:59

Nem puki, baszd meg.
Fing.
Ha már a témával foglalkozol, ne szemérmeskedj!

Cicz Imre 2016.08.13. 11:13:59

Szerintem próbálja a szervezetét egy olyan időpontra átprogramozni a mikor biztosan nincs a munkahelyen.

tomfree 2016.08.13. 11:13:59

Nem kell allandoan chilisbabot zabalni. Szep mutatvany lehet ahogy egymas kulazasat nezik.

oncogito 2016.08.13. 11:13:59

Ilyenkor mindig kiakadok.
Nem szégyelli a kedves kishölgy, hogy végzi a dolgát az irodai WC-ben? Hogyha pisil, vagy kakil, annak is van hangja, sőt, ha lehúzza a WC-t akkor is tudni, hogy mi megy le a kagylóból.
Ez nem ciki?
A szellentés a világ legtermészetesebb dolga, a rendes emésztés elmaradhatatlan kelléke. Van fogalma, milyen betegséget okoz, ha visszatartja? Egy álszent szokás miatt egyáltalán nem éri meg?
Társaságban, terített asztal mellett tényleg ciki. De ha egyébként otthon nem az az illemhelyen, akkor miért más az irodain? Tényleg azt a látszatot kell kelteni, hogy mindenki rózsavizet pisil, csokidarabokat kakil és soha senki nem szellent, csak az, aki bunkó?
Komolyan mondom, mintha az ezernyolcszázas években élünk. Nem gond a nudista strand, de gond a szellentés?
Talán a szégyenérzet rossz helyen jelenik meg, sokkal több van, ami ciki, amit szégyelleni kellene mások előtt - ha nem szellent hangosan egy illemhelyen, attól még nem lesz kultúrember!

tede 2016.08.13. 11:13:59

Volt főnököm mindig a reggeli kávé és cigi után ment sz.rni egy kibasz.tt büdöset, pont mindig a reggeli értekezlet előtt. Úgyhogy amikor mentem én is könnyíteni az értekezlet előtt, akkor mindig nehéz volt a lélegzetvétel, ezért beszereztem egy légfrissítőt :)

A munkahely szépségei. Őt nem zavarta, minket igen, mert büdös volt és komolyan még a szemem is csípte néha, annyira durvát rakott le.

para_noir 2016.08.13. 11:13:59

Sírok a röhögéstől, köszi!!!!!

Cuhavidéki 2016.08.13. 11:13:59

"Természetesen" - nincs új a nap alatt.
Az alábbi tanácsadás a félelmektől való megszabadulásról szól.
jezebel.com/5926790/the-real-way-to-poop-at-work-with-100-secrecy
Aztán van néhány "trükk" is, pl. másik emelet látogatása, "félreeső" mosdó megkeresése.
www.collegehumor.com/post/6976991/10-revolutionary-tips-for-discreetly-pooping-at-work
"Megbocsátóbb" a környezet, ha WC-illatpsítót használunk.

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2016.08.13. 11:13:59

Szerintem ez személyenként és alkalmanként eltér, sokkal bizarrabb bemenni a kolléga/kolléganő után (ugyancsak) trónolni. Hol van ez a WC, mennyire hallatszódik ki? Ez a kérdés amúgy párkapcsolatban is előjöhet, mi hallatszik ki, vagy éppen a páros egymás után intézi el a nagydolgát.

Ami miatt mégis megoldásnak látom az azonnali lehúzást a WC-csészék kiképzése. Az egyikben ottmarad a termék, a másikba pedig belepottyan és elnyeli hátul. Mivel senki nem számol be a másiknak arról, milyen kialakításúba trónol otthon, és gondolom a nők nem szeretnek felette ülni, egyszerű szokás(sá is tehető) lehet a WC azonnali öblítése. Azon egyszerű oknál fogva, hogy nem akarunk a "termék" felett üldögélni.

Nbl 2016.08.13. 11:13:59

Egyik kezeddel hátranyúlsz, laza, de határozott mozdulattal megfogod a farpofádat ... amikor jön a löket, elegáns mozdulattal oldalra húzod a seggedet, ezzel változik a rugalmas ánuszgyűrű kör keresztmetszete. Némi gyakorlással a leggyilkosabb szarvihart is totál hangtalanul tudod majd kiengedni... ha új csajom van, éjjel az ágyban is ezzel a módszerrel operálok.

sas70 2016.08.13. 11:13:59

Aki hallgatózik miközben szarok, az meg is érdemli, ha pár hangos fingást is hall, leszarom!

Tekintsa Vakumba 2016.08.13. 11:13:59

Gitteljen a kedves posztoló otthon, minden reggel, vagy este. Probléma megoldva.

geegee · http://eszakonelunk.blog.hu 2016.08.13. 11:13:59

Bróhaha... :D
Cikinek ciki, de hát ki a faxt érdekel, had durrogjon az a klozet...
:-))))))

Én úgy tudtam egyébként, hogy a csajok nem is tudnak ilyet csinálni, maximum kimosolyogják, illetve ha mégiscsak összejön, olyankor látszódik a szivárvány...Hogy mik nem vannak...
:D

Mad Mind 2016.08.13. 11:13:59

Marhaság. Mindenki szarni jár a wc-re, ami hang és szaghatással jár. Ha valakit ez zavar, akkor az beteg.

vénkujon 2016.08.13. 11:13:59

szét kell húzni a farpofákat. ...de sokkal jobb jó nagyokat fingani inkább.

Almandin 2016.08.13. 11:13:59

Az ilyen aggodalom tipikus példája a természettől elszakadt civilizált ember műproblémájának. A munkahelyi vécén ugyanúgy durrantanak, kakálnak, mint otthon. Az is természetes, hogy nem rózsaillatú a végtermék. Aki ezen kiakad, az nem normális. Társasházakban még azt is hallani, ha a szomszéd lehúzza a vécét.
Valahol olvastam, hogy Japánban már piacra dobtak olyan étrendkiegészítőt, ami a székletet beillatosítja, a fenti "probléma" elkerülésére. Nagyon sajnálom, mert ez nekem is eszembe jutott korábban, hogy fel kellene találni egy ilyet és forgalmazni. A sok komplexusos ember meg venné, jó drágán.
Amúgy ez már másnak is problémát okozott:
modoros.blog.hu/2012/02/10/kedves_munkahelyen_kakilo_embertarsam
Ugyanezek az emberek általában nem zavartatják magukat, ha trágárkodni kell. Ha valaki a munkahelyi klotyón elvégzi természetes szükségét, akkor lebunkózzák az illetőt, de ha percenként 20 b.meget meg g.cit mond, az fel se tűnik nekik, hiszen ők is így beszélnek.

ixub 2016.08.13. 11:13:59

Szó szerint leszarom, ha kell hát kell.

Burgermeister 2016.08.13. 11:14:00

ne gondolj rá hogy ki hallja...csak mindent bele..illetve ki...adjad neki

mohaa 2016.08.13. 11:14:00

Stílszerűen, beszartam. :D
Csájje, ennél nagyobb gondod ne legyen! :) A klotyó azért van. Ha az iroda közepén engednéd el, na az már igen. :D

ghck 2016.08.13. 11:14:00

köhhhöhööhömmmm Köhögsz, kész... Vagy összeszorított farpofákkal lassan engeded ki a gázokat. Szívesen

Killary Fucking Clingon 2016.10.27. 08:43:20

Nem tetszett a komment? Pedig legitim segítség volt :)

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2016.10.27. 08:43:27

Mi bent versenyt fingunk, ha arról van szó. Aminek ki kell jönni, annak ki kell jönni, ha valakit zavarnak a saját életfunkciói, fejlesszen egy doridot és ültesse át bele az agyát, vagy ugorjon ki egy ablakon a tizedikről. Ha meg nem zavarja, akkor fingja telibe a budit, hiszen erre való.

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2016.10.27. 08:43:32

Ohh, előzetes moderáció van? Akkor ezennel nem szeretnék hozzájárulni sem ehhez, sem az előző kommentem megjelenéséhez, mind a kettő törölhető, köszi!

manager2008 2016.10.27. 08:43:44

Vigyél magaddal egy zsebrádiót és üvöltesd :)

2016.10.27. 08:45:44

@thEListener: a zöldség miből van? Szénhidrátból. Igen, a rostok is szénhidrátból vannak. Amúgy némely zöldségtől még durvább lesz a helyzet: kelkáposzta, retek, újhagyma, hüvelyesek. Fehérjedús táplálkozástól is lehet erősen fingani. Pl. tojástól.

A megoldás, hogy programozza a szarást, mint ahogy férfiember a katonaságon megtanulta, hogy reggel szarunk és utána nincs gond. Az a baj, hogy a mai fiatalok nem voltak katonák, így alapvető napirendet se alakítottak ki. Reggel szarás, tusolás, reggelizés majd fogmosás. Csak fiatalok közt látok olyanokat, akik kétségbeesett képpel húznak a budi irányába, mert tízkor keltek és se szarás, se semmi nem volt reggel.

Másik trükk a napirend szerinti szarás mellett az, hogy széthúzzuk a farpofáinkat, így nem ad annyi hangot a fing és a szar se kenődik fel a seggünkre annyira.

Azt meg külön hülyeségnek tartom, hogy Magyarországon nem terjedt el a seggmosás kultúrája. 150 év török megszállásból legalább ennyit tanulhattunk volna. Papírral törölve sose lesz olyan tiszta, mint mosva.

Munkahelyen szarni még mindig jobb, mint tartogatni, aztán beszarni. Kezdetben mindenkinek vannak szarási gátlásai, de felül lehet kerekedni ezen. Ott mondjuk nem szívesen szarok, ahol mocskos a WC, leülni tuti nem ülök ott. Éljen a guggolós WC, sokkal higiénikusabb.

Void Bunkoid 2016.11.07. 11:00:54

@karandash: seggmosás! <3

amióta én is rákaptam, no azóta már én is inkább csak itthon szarok. Más helyen általában nincs lehetőség arra, hogy kimoshassam utána.

HaDes 2017.03.20. 12:30:43

aszta, de frissek vagytok. csak 6 éve van fenn gyakorikérdéseken ez e kérdés. szakállas...
süti beállítások módosítása