Fél életünket irodákban éljük le, nem mindegy hogy! a kozoslegter@gmail.com-ra küldd el az irodai sztorid!

Közös légtér

Közös légtér

Így kell főzni irodai eszközökkel a melóban

2017. május 03. - Otthon

Hatalmas sikert arat a Facebookon a videó, hogyan lehet irodai szekrény fiókjából ételmelegítőt készíteni, vagy hogy hogyan lehet ásványvizes flakonnal felverni a tojást. A kínai Ms. Yeahnek köszönhetjük e pótolhatatlan tudást.

Ms. Yeah a videójában azzal magyarázza furcsa ötletét, hogy megmutassa a világnak, hogyan lehet irodai eszközökkel irodában főzni, hogy imád főzős videókat nézni, de azok mind unalmasak. Ezért hát gondolt egyet, és kitalálta, hogy újít az unalmas recepteken, és szembemegy minden trendiséggel és gasztro trenddel. A videó érdekessége, hogy tényleg a munkahelyén készült (designnal foglalkozó ügynökségnél dolgozik), és valódi, igazi kollégákkal kóstoltatja meg, mi mindent főzött az irodában található eszközökkel.

A kedvencem, amikor tésztát kötöget a leveshez, de az is elég kreatív, amikor a főnöke gőzvasalójával párolja a gőzgombócokat. A palacsintasütéshez az asztali számítógépe egyik oldalát használja, amit, miután elkészültek a palacsinták, visszatesz a számítógépre. Természetesen letakarítja arról a szenet és a koszt, majd ismét használható állapotában visszaapplikálja a gépére. Lássuk be, ez hasznos tudás, de minimum 3 méter belmagasságú iroda szükséges ahhoz, hogy ezt bárki utána csinálja - például olyan, mint ez a kiadó Örs vezér téri iroda.

Az alábbi videót 1,8 millióan nézték meg, rengetegen osztották meg, és remélhetőleg kevesen próbálkoztak utánozni. Ahogy a videóban is olvasható, a tűzoltóságnak azért illik szólni a beltéri tűzről - sok munkahelyen még gázlángos sütő sincs, hogy egyáltalán ne legyen tűz az épületben. Ehhez képest az asztalnál, szénnel sütögetni téglák közt elég merész. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kozoslegter.blog.hu/api/trackback/id/tr2712458713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása